Yrityslahjat

Yrityslahjat / Liikelahjat

Toimitamme yrityksen tarpeiden mukaan tuotteet aina kynistä omiin design-solmioneuloihin. Tutustu tuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä. Myyjämme etsivät juuri sinulle sopivat tuotteet. Yrityslahjat (liikelahjat) saa omalla logolla tai kaiverruksella.

Lisäkysymyksiä voi tarvittaessa kysyä sähköpostitse osoitteesta logopaino(at)logopaino.com
tai soittaa puhelimitse aukioloaikoina numeroon +35840 528 0944

D&J PROMOTION
Kattava tuotevalikoima kotiin ja vapaa-aikaan. Valikoimassa muun muassa, laadukkaat pyyhkeet, kylytakit, torkkupeitot, työpaidat ja tarjoiluessut. Kodin tektiilit mahdollista brodeerata esimerkiksi oman firman logolla. Tuotemerkkeinä yleelliset Lord Nelson ja Kosta Linnewäfveri. (Klikkaa kuvasta ONLINE-katalogiin)


EKOLOGISET KYNÄT
Kun saa lahjaksi hyvän kynän, sitä haluaa käyttää aina. Helppo ja edullinen tapa tuoda oman yrityksen tai järjestön nimi tunnetuksi, joka jää saajalleen varmasti käyttöön. Kynät saa omalla kaiverruksella, logolla ja/tai nimellä. (Klikkaa kuvasta ONLINE-katalogiin)Leatherman on luonut työkalumarkkinoille laajan valikoiman taittoveitsiä ja monitoimityökaluja. Näistä mainittakoon erityisesti Crunch, Surge ja Supertool.Ledlenser tuo taas puolestaan markkinoille erittäin laadukkaita valoja, niin otsalamppuja kuin taskulamppujakin. On tärkeää, että annettu yrityslahja on laadukas, ja näissä merkeissä on takuuvarmasti laatua. Valikoimasta löytyy myös otsalamppu lapselle.MAGLITE® on yksi maailman tunnetuimmista valobrändeistä. MagLite taskulamppu on jo itsessään käsite. Liikelahjana tätä arvostetaan. Lampun voi merkkauttaa.Alkuperäinen sveitsiläinen linkkuveitsen valmistaja. Wenger ja Victorinox muodostavat laadukkaimman brändin veitsimarkkinoille. Victorinox-veitset ovat elinikäisiä kumppaneita keittiössä jotka on mahdollista hoitaa ja huoltaa. Brändiin kuuluu muitakin laatutuotteita kuten rannekelloja. Liikelahja, joka ei menetä arvoaan ajan saatossa!Tämän maahantuojan kautta saa muun muassa sateenvarjot, laukut, tekstiilit ja paljon muuta, omalla logolla.
The Catalogue tarjoaa kattavan valikoiman liikelahjoja. Valikoimasta löytyy muun muassa USB muistitikut, lahjakotelot, viinikotelot, keittiösetit, sateenvarjot ja jopa pokerimerkit. Koululaisille löytyy laukut ja reput, ja kokkailusta innostuneille Jamie Oliverin keittiövälineitä. (Klikkaa kuvasta ONLINE-katalogiin)ZIPPO on klassikko bensasytytin, johon on mahdollista saada merkkauksen. Sopii erityisesti lahjaksi retkeilevälle. Sytyttimen erikoispiirteisiin kuuluu, että se toimii sateessa ja tuulessa. Zippo kulkee perintökaluna sukupolvelta toiselle. Zippoihin on mahdollista saada lisävarusteita, esimerkiksi vyökotelo.