Mainostekstiilit

Valmistamme kaikki tekstiilien painotyöt omilla laitteillamme. Painotyöt teemme joko silkkipainolla, siirtokuvilla tai lämpösiirtoteipeillä.

Näillä tekniikoilla pystymme toimittamaan myös pienet määrät nopeasti ja edullisesti.

Lisäkysymyksiä voi tarvittaessa kysyä sähköpostitse osoitteesta logopaino(at)logopaino.com
tai soittaa puhelimitse arkipäivisin numeroon +35840 528 0944 kello 9.-17.00

Haluatko katsella osittaista valikoimaamme, ja lähettää tarjouspyynnön? Seuraava linkki vie sinut mainostekstiilit.com-sivustolle, jossa voit laittaa tuotteita ostoskoriin, ja lähettää lopuksi meille tarjouspyynnön. Vastaamme tarjouspyyntöön mahdollisimman pian. Palataksesi myöhemmin takaisin palveluun, älä tyhjennä selaimesi välimuistia!
Sivu avautuu uuteen välilehteen selainasetuksistasi riippuen. Käytössäsi on seuraavat tuotemerkit:

D.A.D SPORTSWEAR
Voit tarkastella tuotekatalogia klikkaamalla kuvassa olevaa linkkiä. Linkki avautuu uuteen ikkunaan selainasetuksista riippuen.Fruit Of The Loom on yksi maailman käytetyimmistä pohjatekstiileistä. Ehdottomat suosikit löytyvät college-tuotteista. Linkki ohjautuu SkyPro.fi-sivustolle ja avautuu uuteen ikkunaan selainasetuksista riippuen. Voit laittaa sivuston kautta meille tarjouspyynnön.
Älä tyhjennä selaimesi välimuistia! Sivusto asentaa evästeen, jonka avulla näet hinnat, ja tarjouspyyntösi ohjautuu juuri meille. Sivuston ylälaidassa on meidän logo, jos eväste on voimassa. Jos kuitenkin selaimesi välimuisti tyhjentyy, pääset sivustolle takain sivustomme kautta.