TARRAT

Tarrat omalla logolla

Toimitamme tarroja eri käyttötarkoituksiin. Ne soveltuvat niin mainosikkunoihin, kuin yksityisille ostajille. Saat kauttamme esimerkiksi omalla logolla varustettuja tarroja.

Tarrat on mahdollista leikkauttaa muotoon. Tarra valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Kampanjatarra on edullisin vaihtoehto ja soveltuu lyhytaikaiseen käyttöön. Lisäksi on olemassa pidempiaikaiseen käyttöön soveltuvia tarroja sekä erittäin vahvaliimaista tarraa vaativiin olosuhteisiin. Tarrat voidaan myös laminoida kestävyyden parantamisesksi. Laminointi on kirkas tai mattapintainen. Eniten kysyttyjä tarravaihtoehtoja ovat niin sanotut takalasitarrat autojen ikkunoihin.

MX-tarrasarjat

MX-tarrasarjat ovat tarkoitettuja mm. motocross- ja enduropyörään. Voit tarvittaessa tilata tarrasarjan meiltä kokonaisuudessaan postitoimituksella, tai sitten tulla teippauttamaan pyöräsi meillä. Voimme suunnitella tarpeittesi mukaiset, yksilölliset MX-tarrasarjat, juuri sinun motocross- tai enduropyörääsi!

Jätä asiaa koskien tarjouspyyntö alla olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: logopaino(at)logopaino.com
Ilmoita meille viestissäsi ainakin seuraavat asiat, jotta voimme käsitellä tarjouspyyntösi:
Moniväri-/yksiväritarra, tarran tarkoitus, tarran koko yksittäin, tarrojen määrä, toivottu toimitusaika.

Tämän sivuston lomakkeiden kautta lähetettävät tiedot tallentuvat sähköpostiohjelmaan ja ne kerätään ainoastaan yhteydenottopyyntöä varten. Emme pidä ulkopuolista rekisteriä nimistä ja sähköpostiosoitteista. Tietoja ei luovutetan kolmansille osapuolille tai EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.
Kerättävät tiedot: Nimi ja sähköpostiosoite, sekä yhteydenottolomakkeen kautta laitettava viesti/yhteydenottopyyntö.    Scroll to Top